Κρήτη

Υπαίθριες αγορές από το Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

Ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων με ανακοίνωση του καλεί όσους ενδιαφέρονται, ντόπιους και επισκέπτες. να επισκεφτούν τις υπαίθριες δημοτικές αγορές, που οργανώνονται τις Κυριακές στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων.

Αναφερόμενος ειδικότερες στις δραστηριότητες που θα αναπτύσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, σημειώνει χαρακτηριστικά:  «Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του συντροφιές, όρεξη για μαγειρέματα και μικρές αποδράσεις, μουσικές και παιχνίδια. Κι επειδή όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν, σας προσκαλούμε ξανά να περάσετε τις Κυριακές σας, στις υπαίθριες, δημοτικές αγορές του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Τις επισκεφτήκατε και τις αγαπήσατε από την αρχή: Είδατε τις ομορφιές της περιοχής δοκιμάζοντας τα εκλεκτά προϊόντα και θαυμάζοντας τις χειροτεχνίες των ντόπιων.

Ελάτε ξανά για να κάνετε τα ψώνια σας, άμεσα, από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες. Παράλληλα, πραγματοποιούνται ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για όλους. Τα παιδιά θα μάθουν να σπέρνουν, θα δουν θέατρο και θα διασκεδάσουν με ένα σωρό εργαστήρια. Οι μεγάλοι θα παρακολουθήσουν σεμινάρια και θα ακούσουν καλές μουσικές. Η πιο γιορτινή, κοντινή "απόδραση" για τα κυριακάτικα πρωινά μας!»/

Το πρόγραμμα

Οι υπαίθριες αγορές θα λαμβάνουν χώρα  από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα στις 19 Οκτωβρίου στα Πεζά, στις 26 Οκτωβρίου στις Αρχάνες και στις 2 Νοεμβρίου στον Πύργο.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο facebook: kiriakatikesagores.

Η αφίσα της εκδήλωσης:

Σχόλια