default-image

Πατέρας και γιος υπέστησαν ηλεκτροπληξία στη Μεσαρά

Κρήτη
Πατέρας και γιος υπέστησαν ηλεκτροπληξία στη Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλεκτροπληξία υπέστησαν αργά το μεσημέρι του Σαββάτου ένας πατέρας και ο γιος του σε περιοχή των Αγίων Δέκα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας ενώ έκανε εργασίες χτυπήθηκε από τριφασικό ρεύμα, που τον διαπέρασε μάλιστα από το ένα χέρι στο άλλο.

Εκείνη τη στιγμή μαζί του βρισκόταν και ο 31χρονος γιος του, που μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό έτρεξε προς την πλευρά του πατέρα του για να τον βοηθήσει, αλλά για κακή του τύχη χτύπησε και εκείνον το ρεύμα, χωρίς όμως να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα ο γιος κατάφερε και μετέφερε τον πατέρα του στο Κέντρο Υγείας στις Μοίρες, με τον 56χρονο να φέρει εγκαύματα και στα δύο χέρια.

Το προσωπικό του Κέντρου θεώρησε πως πατέρας και γιος πρέπει να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και άμεσα ειδοποιήθηκε το ΠΑΓΝΗ, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες γύρω στις 6 το απόγευμα έφτανε στα ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας φέρει ένα έγκαυμα στο δάχτυλο αλλά  τόσο η υγεία του ίδιου όσο και του γιου του δεν κρίνεται σοβαρή ,ωστόσο όμως παρέμειναν στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην καρδιολογική του ΠΑΓΝΗ υπό τον φόβο μην εμφανίσουν αρρυθμίες και καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να πάρουν αύριο εξιτήριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News