default-image

Δραματικό τέλος μετά από δυο μήνες αναζήτησης για τη Β. Ξενοκτιστάκη

Κρήτη
Δραματικό τέλος μετά από δυο μήνες αναζήτησης για τη Β. Ξενοκτιστάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματική κατάληξη είχε η αναζήτηση της Βούλας Ξενοκτιστάκη η οποία είχε χαθεί εδώ και δύο μήνες.

Ένας κυνηγός εντόπισε το πρωί το πτώμα της περίπου 200 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας της στο πρανές της εθνικής οδού. Στο σημείο βρέθηκαν τόσο ο σύζυγος και τα παιδιά της, που την αναγνώρισαν, όσο και ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με την Ασφάλεια.

Όπως εξήγησαν τα παιδιά της, στη διάρκεια των ερευνών που προηγήθηκαν έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που βρισκόταν, χωρίς να φανταστούν ότι μπορούσε να περπατήσει μέχρι αυτό το δύσβατο σημείο η άτυχη γυναίκα.

Η φωτογραφία από το σταθμό του μετρό στη λεωφόρο Κατεχάκη

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε, στο διάστημα που μεσολάβησε, πολλές δραματικές πτυχές, καθώς η οικογένεια της Βούλας Ξενοκτιστάκη δεχόταν συνεχώς πληροφορίες από πολίτες που ανέφεραν ότι την έβλεπαν να κυκλοφορεί στην πόλη είτε τα προάστια του Ηρακλείου, στην περιοχή της Επισκοπής, ακόμη και τον Άγιο Νικόλαο.

Μια ακόμη τέτοια δραματική πτυχή κατέγραψε σήμερα το πρωί ο φακός της "ΚΡΗΤΗ TV" στο μετρό της Αθήνας, όπου, την ώρα που τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τη σορό της άτυχης γυναίκας, προβαλλόταν το μήνυμα για την αναζήτησή της, καθώς η τραγική είδηση δεν είχε γίνει ακόμη γνωστή.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News