default-image

Μαθήματα χορού, αγιογραφίας και πιλάτες στα Καλέσα

Κρήτη
Μαθήματα χορού, αγιογραφίας και πιλάτες στα Καλέσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρητικούς χορούς, αγιογραφία, πιλάτες και αεροβική περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα χειμερινά μαθήματα ενηλίκων και παιδιών που ξεκίνησαν προχθές στο Πνευματικό Κέντρο Καλεσών.

Συγκεκριμένα διδάσκονται:

* Αγιογραφία με τη Μαίρη Κανακάκη κάθε Δευτέρα, από τις 8 έως τις 10 το βράδυ.

* Κρητικοί χοροί με την Ολυμπία Ξυλουράκη κάθε Σάββατο, από τις 10 έως τις 11:30 το πρωί για τα αρχάρια παιδιά, από τις 11:30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι για τα προχωρημένα παιδιά και κάθε Πέμπτη από τις 8:30 έως τις 10 το βράδυ για τους ενήλικες.

* Πιλάτες με το γυμναστή Προκόπη Μέριανο κάθε Τρίτη, από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα.

* Αερόμπικ με τη γυμνάστρια Σοφία Μενεδιάτη κάθε Τετάρτη, από τις 7:30 έως τις 8:30 το βράδυ.

* Ταε κβο ντο από την Παγκρήτια Ακαδημία Tae Kwon Do Ηρακλείου κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 5 έως τις 6 το απόγευμα.

* Δημιουργική απασχόληση και γνωριμία με την αγγλική γλώσσα με τη Μαρία Ζουγανέλη. Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε παιδιά Α', Β' και Γ' δημοτικού και στόχο έχει τη γνωριμία και εξοικείωση των παιδιών με την αγγλική γλώσσα μέσω του παιχνιδιού. Οι εγγραφές γι' αυτό το μάθημα θα γίνονται έως 14 Οκτωβρίου, οπότε και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Το μηνιαίο κόστος όλων των μαθημάτων είναι 10 ευρώ, εκτός του μαθήματος του Tae Kwon Do, που κοστίζει 30 ευρώ/άτομο, ενώ για 2 άτομα από την ίδια οικογένεια το κόστος μειώνεται στα 25 ευρώ/άτομο και αντίστοιχα για 3 μέλη της ίδιας οικογένειας στα 20 ευρώ/άτομο.

Πληροφορίες: τηλ. 6947/005.862 (Μ. Βαθιανάκη).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News