default-image

Στο Ηράκλειο ο Ν.Βούτσης από το ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο Ν.Βούτσης από το ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτή  εκδήλωση με θέμα «Το κυβερνητικό πρόγραμμα - Οι δεσμεύσεις μας στην κοινωνία», θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ανδρόγεω του δήμου Ηρακλείου, με ομιλητή το βουλευτή και γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση τη Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου και ώρα 7:30 μμ.

 Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: ''Η συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενζέλου πασχίζει με κάθε τρόπο να βρει σωσίβιο σωτηρίας, προκειμένου να γαντζωθεί όσο περισσότερο μπορεί στην εξουσία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας μιλώντας στη ΔΕΘ ανέλαβε συγκεκριμένες ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες δεσμεύσεις απέναντι στην κοινωνία, για να εξέλθει από τη βαθιά κρίση που την οδήγησαν οι  νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας που υλοποιούνται από το κυβερνητικό επιτελείο με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ένα διαφορετικό πολιτικό σχέδιο, το οποίο στο επίκεντρο του θα έχει τις ανάγκες των πολλών, την προστασία του κοινωνικού κράτους, της εργασίας, των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών, την προάσπιση της  ίδιας της δημοκρατίας''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News