default-image

''Συντονισμένα ιδιωτικοποιούν τις υπηρεσίες των Δήμων''

Κρήτη
''Συντονισμένα ιδιωτικοποιούν τις υπηρεσίες των Δήμων''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταλήψεις δημαρχείων προγραμματίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ αύριο διαμαρτυρόμενη για την υποβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την υποχρηματοδότησή της και την προσπάθεια συκοφάντησης του εργατικού δυναμικού της με τους ελέγχους μετατροπής των συμβάσεων των εργαζόμενων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Οι καταλήψεις θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 έως τις 13:00, παράλληλα με συγκεντρώσεις και γενικές συνελεύσεις «για να συζητηθούν τα προβλήματα-αιτήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους αλλά και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

«Η προσπάθεια είναι συντονισμένη προκειμένου να περάσουν οι υπηρεσίες που προσέφερε η ΤΑ στους ιδιώτες. Μελέτη που έχει εκπονηθεί δείχνει ποια είναι η συνεισφορά της στους πολίτες. Αύριο ημέρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα της '' είπε στο ράδιο 9,84 και στην Α. Δουλγεράκη ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο Δήμο Ηρακλείου Γιώργος Στρατήγης.

Υπενθυμίζεται ότι οι μονιμοποιήσεις υπαλλήλων στο Δήμο Ρεθύμνου πως είναι αντικείμενο έντονης αντιπαράθεσης της Δημοτικής αρχής με τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης.

Ο δήμος Ρεθύμνου είναι μεταξύ των 10 που ελέγχονται για τις περίφημες προβληματικές μονιμοποιήσεις των υπαλλήλων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News