default-image

Διανομή τροφίμων στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Διανομή τροφίμων στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης συνεχίζει την προσπάθειά του να ενισχύει τις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες του Νομού.

Τους δύο τελευταίους μήνες Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2014, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, χάρη στην ευγενική προσφορά των χορηγών του, πραγματοποίησε διανομές τροφίμων και σχολικών ειδών σε 320 δικαιούχους των Δήμων Μυλοποτάμου, Ανωγείων, Αγίου Βασιλείου και Ρεθύμνου. Οι δικαιούχοι, που δεν καλύφθηκαν, θα καλυφθούν σε επόμενες διανομές που θα προκύψουν από χορηγίες συμπολιτών μας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί θερμά το Βιβλιοπωλείο ΑΦΟΙ Κλαψινάκη Ο.Ε. για την προσφορά σχολικών ειδών και την εταιρεία Αμάρι Α.Ε. - Ο.Τ.Α. για την προσφορά αλευριού. Η συνεισφορά τους είναι πολύ σημαντική για την ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων του Νομού μας. Η ενέργειά τους ας γίνει παράδειγμα σε όλους εμάς.

Στο μεταξύ, ενημερώνονται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου ότι θα πρέπει να προσκομίσουν άμεσα εκκαθαριστικό του 2014, προκειμένου να συνεχίσουν να είναι δικαιούχοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News