default-image

Αναβλήθηκαν οι υποθέσεις Ρουσάκη και Κυπριωτάκη

Κρήτη
Αναβλήθηκαν οι υποθέσεις Ρουσάκη και Κυπριωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο του Ηρακλείου όπου σήμερα χτυπούσε η καρδιά τριών σοβαρών υποθέσεων που έχουν απασχολήσει και σοκάρει τη κοινή γνώμη .  

Η πρώτη υπόθεση  αφορά τα επεισόδια του αγώνα Ηρόδοτος - Εθνικός με τις απολογίες των τριών συλληφθέντων ενώπιον της ανακρίτριας να έχουν οριστεί για σήμερα.   (διαβάστε εδώ).

Ξύπνησαν μνήμες

Τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής, ξύπνησαν μνήμες από τη δολοφονία του 21χρονου οπαδού του ΠΑΟ Γιάννη Ρουσάκη που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου . Μάλιστα η τραγική ειρωνεία ήταν το γεγονός ότι η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα σε δεύτερο βαθμό σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης ωστόσο αναβλήθηκε λόγω κωλύματος συνηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων και θα εκδικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου του 2015.

Μεταξύ των ατόμων που κάθονται στο σκαμνί και ένας 27χρονος που έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη από το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων .

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της  υπόθεσης Κυπριωτάκη

Μία όμως ακόμη υπόθεση που προκάλεσε σοκ στη κοινή γνώμη της Κρήτης ήταν να αναβιώσει σήμερα . Ωστόσο η εκδίκαση  σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος της συνηγόρου των δύο εκ των τριών κατηγορουμένων . Η δίκη αναβλήθηκε για τις 7 Οκτωβρίου 2015 οπότε και θα καθίσουν στο εδώλιο ο ένας Ηρακλειώτης και οι δύο Σύριοι που κατηγορούνται.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News