default-image

Χ. Μαμουλάκης: "87 έργα σε εξέλιξη στο Δήμο Ηρακλείου" (Ηχητικό)

Κρήτη
Χ. Μαμουλάκης: "87 έργα σε εξέλιξη στο Δήμο Ηρακλείου" (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ογδόντα επτά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χάρη Μαμουλάκη που φιλοξενήθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο 9,84 και έδωσε απαντήσεις στις παρατηρήσεις των πολιτών.

Θετικό, σύμφωνα με τον ίδιο, για τη γρήγορη εξέλιξή τους είναι το γεγονός ότι ξεμπλόκαρε το θέμα της πληρωμής των εργολάβων μέσω ΕΤΕΑ καθώς και η αντικατάσταση όλων όσοι δημιουργούσαν προβλήματα.

Στις απαντήσεις του προς τους πολίτες είπε συγκεκριμένα:

Μέσα στο 2014 εκτίμησε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στην περιοχή των Πατελών από την Αντιστάσεως μέχρι και την Ολύμπου, ενώ το χρονοδιάγραμμα της πλήρους αποκατάστασης του έργου λήγει την άνοιξη του 2015. Τα έργα θα συνεχιστούν με άλλο εργολάβο.

Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις στην περιοχή της Φορτέτσας με την πλήρη αποκατάσταση και του οδοστρώματος, ενώ στο αίτημα των δημοτών περί επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης και μετά τις δεξαμενές είπε πως η σχετική μελέτη βρίσκεται προς το δρόμο της δημοπράτησης.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως η πλήρης αποπεράτωση των εργασιών στις οδούς Ηροδότου και Δημοκρατίας στη Νέα Αλικαρνασσό θα έρθει στο τέλος Νοεμβρίου.

Οι χώροι αναψυχής στην περιοχή της Ηλιούπολης, μεταξύ Ούλοφ Πάλμε και Εθνομαρτύρων, το πιθανότερο είναι πως θα έχουν τελειώσει σε ένα περίπου μήνα από σήμερα.

Για τη Μεγάλου Αλεξάνδρου ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου είπε ότι σε τρεις περίπου εβδομάδες θα ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος, και για την περιοχή μπροστά από το Καπετανάκειο και γύρω από την Ανάληψη πως ξεμπλόκαρε επιτέλους καθώς έρχονται τα χρήματα για την πληρωμή του εργολάβου που εκτελεί το έργο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News