Κρήτη

Οικογενειακή συμπλοκή στα Σφακιά - τρεις τραυματίες

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών λίγο μετά τις 5 το απόγευμα συγκλονίζει την περιοχή των Σφακίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέλη δύο οικογενειών που βρίσκονταν σε ταβέρνα στην παραλία από τα λόγια και τους διαπληκτισμούς, πέρασαν στα όπλα.

Το αποτέλεσμα, ο τραυματισμός συνολικά τριών ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο εξ αυτών πιο σοβαρά, πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 40 ετών, που έχει χτυπηθεί στο θώρακα και τον πνεύμονα και για άλλον έναν περίπου 60, που φέρει τραύματα από όπλο στα πόδια του, ενώ ο τρίτος φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο είναι οι τραυματίες από τη μία οικογένεια και ένας από τη δεύτερη, ενώ όλα ξεκίνησαν μετά από διαφωνία για διαφορές που φέρονται να είχαν εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Αρχοντάκη, διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «και οι δύο τραυματίες, νοσηλεύονται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας». Όπως συμπλήρωσε και οι δύο μεταφέρθηκαν, έχοντας τις αισθήσεις τους, ωστόσο σε κατάσταση σοκ.

Ο τραυματίας που έχει χτυπηθεί από όπλο στα πόδια με τέσσερις σφαίρες, έχασε κατά τη μεταφορά από το σημείο του επεισοδίου στο νοσοκομείο, μεγάλη ποσότητα αίματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις μελών των δύο οικογενειών, ήταν εκρηκτικές με αφορμή το έργο των θαλασσίων μεταφορών στην περιοχή, αντικείμενο με το οποίο σχετίζονται και οι δύο οικογένειες.

Όσον αφορά τον τρίτο πιο ελαφριά τραυματία, εκείνος φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο της συμπλοκής και αναζητούνταν από την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, αργά το απόγευμα της Τρίτης, εισήχθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έμπειρων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., στο αιματηρό περιστατικό, χρησιμοποιήθηκαν πιστόλια, ενώ οι άνδρες, δεν αποκλείουν μέχρι να αποδειχτεί, κατά την ολοκλήρωση της έρευνας, πως πιθανόν να έβγαλαν όπλα και να πυροβολήθηκαν εκατέρωθεν.

Στο σημείο μόλις ενημερώθηκε το 166, έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων.

Στην ταβέρνα έσπευσε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, όπως επίσης και στο νοσοκομείο Χανίων.

Η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχόλια