default-image

"Ανεβαίνει" ο γαμήλιος τουρισμός στην Κρήτη

Κρήτη
"Ανεβαίνει" ο γαμήλιος τουρισμός στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κερδίζει έδαφος η Κρήτη και στον γαμήλιο τουρισμό. Χθες, μετά από μια λιτή γαμήλια τελετή ένα ζευγάρι από την Ουκρανία βρέθηκε στον οικισμό "ΘΗΣΕΑΣ" στη Λυγαριά Ηρακλείου για τις αναμνηστικές φωτογραφίες με ειδυλλιακό φόντο.

Παντρεύτηκαν στην Ουκρανία, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με την Ρωσία, όμως, ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες στο οικισμό "ΘΗΣΕΑ" δηλαδή που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολλών νεόνυμφων απ' όλο τον κόσμο.

Το ζευγάρι από την Ουκρανία δε σταμάτησε να χαίρεται τις πρώτες στιγμές του εγγάμου βίου του πλάι στη θάλασσα, εμπειρίες που όπως χαρακτηρίστηκα είπε τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη κρατούν για μια νέα ζωή γεμάτη τύχη και ευτυχία.

«Ο γαμήλιος τουρισμός», όπως είπε το ζευγάρι, «ανθεί για τα καλά στην Κρήτη», ενώ αρκετοί νεόνυμφοι και κάτοικοι ξένων χωρών σκέφτονται σοβαρά να επενδύσουν σε μια εξοχική κατοικία σε παραλιακές περιοχές όταν και εφόσον παύσουν οι εχθροπραξίες ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία.

Το ζευγάρι αντάλλαξε πολλά φιλιά δίπλα στη θάλασσα, ενώ μαζί με φίλους πραγματοποίησε μια περιπλάνηση με σκάφος στα καταγάλανα νερά του οικισμού "ΘΗΣΕΑ".

Του Μάνου Τριγώνη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News