default-image

Ώρες αγωνίας για τα δύο κοριτσάκια

Κρήτη
Ώρες αγωνίας για τα δύο κοριτσάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία με θύμα το 9χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε βαριά στην Αυλή πεδιάδος, ένα ακόμη παιδάκι ηλικίας μόλις τριών ετών, έζησε τον εφιάλτη κάτω από τις ρόδες μιας μοτοσυκλέτας στο Ρέθυμνο.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο χώρο της μαρίνας, όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ένας 62χρονος παρέσυρε το κοριτσάκι τραυματίζοντας του σοβαρά. Λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στην παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε σταθερή και ελεγχόμενη κατάσταση.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν είχε καν δίπλωμα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Την ίδια στιγμή δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 9χρονη Χρυσούλα που έπεσε θύμα τροχαίου χθες στην Αυλή Πεδιάδος, όταν ξέφυγε από τη προσοχή της γιαγιάς της και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το πρωί κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, καθώς παρά τις έξι ώρες που έμεινε χθες στο χειρουργείο, η αιμορραγία που παρουσιάζει συνεχίστηκε.

Το κοριτσάκι έχει υποστεί πολύ βαριά τραύματα στο κεφάλι το θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Έξω από τη ΜΕΘ παίδων οι στιγμές είναι τραγικές για τους γονείς του μικρού κοριτσιού που προσεύχονται για της σωτηρία της 9χρονης Χρυσούλας.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν πραγματική μάχη για να μπορέσουν να βοηθήσουν το κοριτσάκι να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News