default-image

Ένα 5άρι του χάρισε 50 χιλιάδες ευρώ

Κρήτη
Ένα 5άρι του χάρισε 50 χιλιάδες ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ανέλπιστο δώρο έκανε η Θεά Τύχη σε έναν Ηρακλειώτη, που κέρδισε στο Λόττο το ποσό των 50.000 ευρώ. Το τυχερό δελτίο είχε κοστίσει μόλις 3,5 ευρώ. Με όσα θα έδινε προκειμένου να πιει έναν καφέ, λοιπόν, ο τυχερός συμπολίτης κέρδισε όσα βγάζει μέσα σε 5 χρόνια ένας "καλοπληρωμένος" ιδιωτικός υπάλληλος.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της Νεραντζιάς και του Δημήτρη Πιτουλάκη επί της οδού Αβέρωφ 19, στο κέντρο του Ηρακλείου. Όπως λέει στη "Ν.Κ." ο Δημήτρης Πιτουλάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Πρακτόρων ΟΠΑΠ νομού Ηρακλείου, «η επίμαχη κλήρωση του Λόττο έγινε την Τετάρτη 16 Ιουλίου. Στην Α' κατηγορία είχαμε τζακ ποτ, καθώς δε βρέθηκε ούτε ένα 6άρι. Στη Β' κατηγορία του 5 + 1 βρέθηκαν δύο τυχεροί: Το ένα δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο μας και το άλλο σε πρακτορείο της Θεσσαλονίκης».

Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ο τυχερός δεν έχει εμφανιστεί. «Υποψιάζεστε ποιος μπορεί να είναι;», ρωτάμε τον κ. Πιτουλάκη και μας απαντά: «Είχαν παιχτεί πολλά μικρά δελτία στο πρακτορείο μας πριν την κλήρωση. Δεν μπορώ να ξέρω. Όποιος κι αν είναι πάντως, του ευχόμαστε καλοφάγωτα και πάντα κέρδη».

Οι Κρητικοί, όπως επιβεβαιώνει ο κ. Πιτουλάκης, παρά την κρίση, εξακολουθούν να δοκιμάζουν την τύχη τους. Απλώς εξαιτίας της συρρίκνωσης των εισοδημάτων του, ο κόσμος ποντάρει μικρότερα ποσά. Εξάλλου και το τυχερό δελτίο που παίχτηκε στο πρακτορείο του ήταν αξίας μόλις 3,5 ευρώ. Όσων δηλαδή απαιτούνται για να πιει κανείς ένα καφέ στο κέντρο του Ηρακλείου.

«Ο κόσμος εξακολουθεί να παίζει τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, αλλά ποντάρει λιγότερα χρήματα. Γι' αυτό και πλέον στα πρακτορεία έχουμε το εξής παράδοξο: Ενώ υπάρχει μείωση των εισπράξεων, καταγράφεται αύξηση των συναλλαγών. Ο κόσμος έχει διάθεση να παίξει και παίζει, ρισκάροντας λιγότερο όμως. Γι' αυτό και πάει καλά το ξυστό με τα 3 και τα 5 ευρώ», αναφέρει ο κ. Πιτουλάκης.

ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News