default-image

Συνάντηση Ζαν Κλοντ Γιούνκερ-Μαν. Κεφαλογιάννη

Κρήτη
Συνάντηση Ζαν Κλοντ Γιούνκερ-Μαν. Κεφαλογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον υποψήφιο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, είχε συνάντηση σήμερα ο επικεφαλής της Κ.Ο. της Ν.Δ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης.

Στη συνάντηση ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στην υποψηφιότητά του, μια υποψηφιότητα που έχει προσυπογράψει ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμάρας.

Ο κ. Γιούνγκερ είναι γνωστός και αποδεδειγμένος φίλος της Ελλάδος στα εθνικά μας θέματα, καθώς και τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν θερμός υποστηρικτής για την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ και την Ευρωζώνη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε την υποστήριξή του και την υποστήριξη της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στην προσπάθεια για περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη με κοινωνικό πρόσωπο, την ενίσχυση της διαφάνειας, την επίλυση του θέματος της παράνομης μετανάστευσης και προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, τονίζοντας την ανάγκη ορισμού της Ευρωπαϊκής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Ο κ. Κεφαλογιάννης επίσης δήλωσε ότι η Κ.Ο. της Ν.Δ στο Ευρωκοινοβούλιο, υποστηρίζει ένθερμα την αντικατάσταση της  Τρόικας, για τα Προγράμματα Σταθεροποίησης των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου, από άλλο Ευρωπαϊκό Όργανο και την αποχώρηση του ΔΝΤ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News