default-image

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Αικατερίνης ο Μιχ. Βαμιεδάκης

Κρήτη
Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Αικατερίνης ο Μιχ. Βαμιεδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Συνεδριακό Κέντρο και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης ξεναγήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Βαμιεδάκης, κατά την επίσκεψή του στην ομώνυμη συνοικία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει και έχουν να κάνουν με την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης συνοικίας με ανακοίνωσή του εκφράζει «τις θερμότατες ευχαριστίες του στο συνδημότη μας τουριστικό επιχειρηματία και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ. Μιχ. Βαμιεδάκη, ο οποίος και επισκέφτηκε τα γραφεία του Συλλόγου, προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο που επιτελεί».

Τον κ. Μιχ. Βαμιεδάκη υποδέχτηκε σύσσωμο το Δ.Σ., τον οποίο ξενάγησε στα δύο ιδιόκτητα κτίριά του, δηλαδή στο Συνεδριακό Κέντρο και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης, ενημερώνοντάς τον διεξοδικά για τις πολυποίκιλες ποιοτικές και πρωτοπόρες δραστηριότητές του Συλλόγου, που πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς επίσης και για τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, λόγω έλλειψης σύγχρονου εξοπλισμού.  

Ο κ. Μιχ. Βαμιεδάκης εντυπωσιασμένος από την ιδιόκτητη κτιριακή υποδομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, μοναδική σε επίπεδο συνοικιών της πόλης του Ηρακλείου και όχι μόνο, αλλά και με όσα άκουσε από το Δ.Σ. για τις δραστηριότητές του επί 29 συνεχή χρόνια, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «στις δύσκολες εποχές που ζούμε, οι συνάνθρωποί μας χρειάζονται όλο και περισσότερο τη βοήθεια ο ένας του άλλου. Γι' αυτόν το λόγο, πρωτοπόρες δράσεις που γίνονται στο Σύλλογο της Αγ. Αικατερίνης, όπου άνθρωποι αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια, στερώντας τον από την προσωπική τους ζωή, τη δουλειά και την οικογένειά τους, προκειμένου να στηρίξουν αυτούς που χρειάζονται τη συμπαράστασή τους, σαφώς και πρέπει να αναδεικνύονται, να υποστηρίζονται από όλους μας και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση».

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Μιχ. Βαμιεδάκη για την εξαιρετική και εντυπωσιακή προσφορά του σε εξοπλισμό που τόσο ανάγκη έχει ο Σύλλογος, για τον εκσυγχρονισμό και για την εύρυθμη λειτουργία των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Συλλόγου. Επίσης του ευχήθηκε η Προστάτιδα της συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης να ευλογεί τις προσπάθειες, τα έργα του και να έχει καλή επιτυχία στην εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μηνάς Μαυροειδής, «η προσφορά του αυτή δίνει το ελπιδοφόρο μήνυμα, ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη εποχή, ότι δεν εκλείπει η αγάπη και η φιλανθρωπία, αρετές που έχουν στηρίξει τόσες φορές την κοινωνία μας και μακάρι και άλλοι να μιμηθούν τον κ. Μιχ. Βαμιεδάκη και να έλθουν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης αλλά και η τοπική κοινωνία».

Συνεχίζοντας ο κ. Μηνάς Μαυροειδής τόνισε ότι κάθε τέτοια πρωτοβουλία ιδιωτών ή φορέων δυναμώνει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του εθελοντικού κινήματος. «Αυτή η ευαισθησία και η εκδήλωση αγάπης του κ. Μιχ. Βαμιεδάκη δίνει στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν μια δύσκολη 29χρονη πορεία», επισήμανε.

Τέλος ανέφερε ότι «ελπίζουμε να έχουμε τέτοιους αρωγούς και στο μέλλον, ένα μέλλον που προσδοκούμε να είναι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για όλο τον κόσμο που τόσο σκληρά δοκιμάζεται. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η άμεση ανταπόκριση του κ. Μιχ. Βαμιεδάκη, η φιλική διάθεση και η δεδομένη υποστήριξή του αποτελούν τα αδιαμφισβήτητα εχέγγυα για τη συνέχιση της εποικοδομητικής μεταξύ μας συνεργασίας. Ευελπιστούμε ότι, και με τη δική του αρωγή, τα επιμορφωτικά προγράμματα και τα παραδοσιακά εργαστήρια θα συνεχίσουν με επιτυχία να λειτουργούν και στο μέλλον».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News