default-image

Σε 15 μέρες δάσκαλος στους Στόλους

Κρήτη
Σε 15 μέρες δάσκαλος στους Στόλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Κοντεύουν Χριστούγεννα, όμως  οι μαθητές στους Στόλους ακόμη δεν έχουν δει το δεύτερο δάσκαλο που έπρεπε να διδάσκει στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.

Οι μαθητές εξακολουθούν να κάνουν μάθημα στην ίδια τάξη με ότι αυτό συνεπάγεται για το ρυθμό της διδασκαλίας ακόμη και στα βασικά μαθήματα. Όπως λένε οι γονείς των μαθητών αναγκάζονται οι ίδιοι να διδάσκουν τα παιδιά τους στο σπίτι, ενώ το ίδιο κάνουν και οι μεγαλύτεροι μαθητές, που αναλαμβάνουν να κάνουν μάθημα στα πρωτάκια.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, όπως λένε οι γονείς οι οποίοι πίσω από την καθυστέρηση της στελέχωσης του σχολείου διαβλέπουν πρόθεση υποβάθμισης ακόμη και μελλοντικού λουκέτου στο σχολείο . γι αυτό και τις προηγούμενες ημέρες προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου.

Σήμερα βρέθηκαν στο γραφείο του περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ζητώντας δεσμεύσεις για την άμεση κάλυψη της θέσης.

Ο κ. Κλινάκης δεσμεύτηκε ότι στις επόμενες 15 ημέρες το πρόβλημα θα λυθεί οριστικά και το σχολείο επιτέλους θα βρεθεί σε κανονικούς ρυθμούς εκπαίδευσης καθώς θα στελεχωθεί με έναν ακόμη εκπαιδευτικό .

Σε ένδειξη καλής θέλησης οι γονείς αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κατάληψη του σχολείου, αναμένοντας την άφιξη του νέου δασκάλου.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News