default-image

Μετά τον απαγχονισμό και αυτοπυροβολισμός

Κρήτη
Μετά τον απαγχονισμό και αυτοπυροβολισμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο οι νεκροί τις τελευταίες ώρες στο Ηράκλειο. Κρεμασμένος στον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων βρέθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ένας άνδρας περίπου 40 ετών.

Το πτώμα εντοπίστηκε στον περιφραγμένο χώρο των αρχαιοτήτων και στο σημείο πήγε άμεσα η Αστυνομία και ιατροδικαστής. Πρόκειται για πρώην κρατούμενο στις φυλακές Νεάπολης που είχε προσληφθεί με σύμβαση από το Δήμο Χερσονήσου μέσω του προγράμματος κοινωνικής εργασίας.

Εμφανιζόταν κάθε Δευτέρα στην εργασία του, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα γινόταν αλλαγή στην σύμβαση και θα εργαζόταν καθημερινά. Ωστόσο χθες δεν εμφανίστηκε καθόλου στην δουλειά, ενώ μια ημέρα μετά επήλθε το μοιραίο για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Λίγο αργότερα όπως έγινε γνωστό με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας ακόμη άνθρωπος στη Μεσαρά, ο οποίος φαίνεται πως αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο επαρχιακό δίκτυο έξω από το Αντισκάρι λίγα μέτρα μακριά από το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο το θύμα να παραπάτησε και  να αυτοπυροβολήθηκε πέφτοντας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News