default-image

Ο Ν. Μαριάς για το κοινωνικό ιατρείο

Κρήτη
Ο Ν. Μαριάς για το κοινωνικό ιατρείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή του στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου και του Δήμου Μινώα Πεδιάδος αναφορικά με την ίδρυση του κοινωνικού ιατρείου και του κοινωνικού φαρμακείου στο Αρκαλοχώρι.                              

Στο μήνυμά του ο βουλευτής συγκεκριμένα αναφέρει:

«Λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεών μου στην Αθήνα, αδυνατώ να παρευρεθώ σήμερα στα εγκαίνια του κοινωνικού ιατρείου και του κοινωνικού φαρμακείου της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου και του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Συμπαραστέκομαι και στηρίζω θερμά τη νέα αυτή πρωτοβουλία αλληλεγγύης και προσφοράς της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου και του Δήμου Μινώα Πεδιάδος προς τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 26/6/2013, μιλώντας στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για το δικαίωμα πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη, είχα ήδη ενημερώσει τους βουλευτές των υπολοίπων 46 κρατών-μελών του εν λόγο διεθνούς οργανισμού για τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης  που αναπτύσσονται στον ευαίσθητο αυτό τομέα στην πατρίδα μας και ειδικότερα στο Ηράκλειο και στην Αθήνα.

Σας παρακαλώ να με υπολογίζετε στους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους σας στον αγώνα για την εκπλήρωση των εθελοντικών σας δραστηριοτήτων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, καθώς και στην προώθηση των δράσεων που θα αναλάβετε στην κατεύθυνση αυτή. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News