default-image

Καταγγελία – συμπαράσταση της ΔΗ.ΠΑ.Κ Χανίων στην ΕΡΤ

Κρήτη
Καταγγελία – συμπαράσταση της ΔΗ.ΠΑ.Κ Χανίων στην ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση (ΔΗ.ΠΑ.Κ) Χανίων, συμμετέχει εξαρχής με δεκάδες μέλη και φίλους της στην μαζική παραπάνω παλλαϊκή διαδήλωση στην ΕΡΑ Χανίων στην Σούδα, που ξεκίνησε με καλέσματα ανεξάρτητων ενεργών πολιτών και των τοπικών οργανώσεων όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων και κινήσεων αμέσως μετά την θρασύτατη, αιφνίδια απόφαση της ελεεινής κοινοβουλευτικής χούντας των κυβερνώντων δωσιλόγων.

Δεκάδες από εμάς συνυπογράψαμε επώνυμα γραπτή δριμύτατη καταγγελία ως ΔΗ.ΠΑ.Κ στο υπογραφόμενο από εκατοντάδες συμπολίτες σχετικό βιβλίο που ανοίχτηκε στην είσοδο του κτιρίου.

Τριμελής αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΗ.ΠΑ.Κ καταγγείλαμε και από μικροφώνου, σε ζωντανή συζήτηση με δημοσιογράφους της ΕΡΑ Χανίων, ως φασιστική αυτή την απόφαση υπέρ των ιδιωτών καναλαρχών που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια στο δημόσιο, ανείσπρακτα επί χρόνια.

ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ" ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News