default-image

Η Wind στο ρυθμό του Run Greece με προσφορές και δώρα!

Κρήτη
Η Wind στο ρυθμό του Run Greece με προσφορές και δώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι οι δρομείς αλλά και όσοι δε θα προλάβουν να γραφτούν για να τρέξουν στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, θα τρέξουν στα καταστήματα της WIND για να κερδίσουν πολλά δώρα και ευκαιρίες για οικονομικά πακέτα και συσκευές.

Το τρέξιμο κάνει καλό και κυριολεκτικά και μεταφορικά και στη WIND το έχουν αποδείξει.

Ο κ. Μιχάλης Πλερωνάκης, account manager της WIND, τονίζει με έμφαση ότι «είναι απίστευτες οι προσφορές». Ειδικά στο Ηράκλειο, «όσοι γίνουν νέοι συνδρομητές ή κάνουν φορητότητα θα κερδίζουν μία δωροεπιταγή 30 ευρώ για αγορές πάνω από 50 ευρώ σε όλα τα καταστήματα Cosmos Sport. Δηλαδή, αν κάποιος αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια για τρέξιμο που κοστίζουν 80 ευρώ, θα πληρώσει μόνο 50», προσθέτει ο κ. Πλερωνάκης, ο οποίος παρακάτω απαντάει σε ερωτήματα σε ό,τι αφορά τις συγκεκριμένες προσφορές ώστε να ενημερωθεί το κοινό.

Ο κ. Mιχάλης Πλερωνάκης, account manager της WIND

Για ποιο διάστημα θα ισχύσουν αυτές οι προσφορές;

«Όλο αυτό το μήνα Ιούνιο που είναι ο μήνας του RUN GREECE. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή Αγώνων Δρόμου 5 και 10 χλμ. RUN GREECE-Ηράκλειο, συμμετέχουν τα καταστήματα WIND με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet».

Πείτε μας αναλυτικά για τις προσφορές και ποιο θα είναι το όφελος για τους καταναλωτές.

«Για νέα σύνδεση ή αίτηση φορητότητας αριθμού από άλλο δίκτυο στα συμβόλαια wind to all, οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν έκπτωση στο πάγιο από 50€ μόνο με 35€/μήνα και απολαμβάνουν 1.000 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλους».

«Για πρόσβαση στο internet μέσω smartphone ή tablet προσφέρουμε το πρόγραμμα Mobile Broadband control 30GB από 49,90€ μόνο 24,90€/μήνα και επιπλέον δώρο ένα USB modem stick 21 Mbps.

Για σταθερή, κινητή & internet, όλα μαζί σε ένα πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν το wind one L μόνο με 39,90€/μήνα από 64,90€.

Ακόμα, στους ήδη ή και νέους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G, προσφέρουμε με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας 5€ επιπλέον 300' χρόνο ομιλίας προς όλους για 3 μήνες. Δηλαδή 100 λεπτά παραπάνω από όσο είναι το κανονικό πρόγραμμα».  

Θα γίνουν και κάποιες άλλες ενέργειες από τη WIND αυτές τις μέρες;

«Ως μέγας χορηγός του RUN GREECE-Ηράκλειο, η WIND προσφέρει χωρίς αγορά ή κάποια άλλη χρέωση απίθανα δώρα για όλους. Θα υπάρχουν κοπέλες που θα δίνουν κουπόνια που θα κερδίζουν πολλά δώρα. Απλά αποκαλύπτοντας τον αριθμό που βρίσκεται στο φυλλάδιο με τις ειδικές προσφορές οι τυχεροί κερδίζουν smartphones, tablets, πακέτα broadband με 30 μέρες δωρεάν internet και πολλά ακόμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News