Κρήτη

Σε εξέλιξη ο προσυνεδριακός διάλογος του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι

Τη Δευτέρα 27/ 5/ 2012 Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. και συζήτησε τον προγραμματισμό του προσυνεδριακού διαλόγου στον νομό μας.

 Συνεχίζουμε την  διαβούλευση με το λαό της περιοχής μας για τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ.  και την πρόταση του για διέξοδο από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει η χώρα μας, παράλληλα με τις διαδικασίες του συνεδρίου που θα μετατρέψει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ε.Κ.Μ. από συμμαχία κομμάτων και οργανώσεων της αριστεράς σε ένα ενιαίο κόμμα.

Στα πλαίσια αυτά θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις, περιοδείες, συναντήσεις και ανοιχτές συνελεύσεις σε διάφορα χωριά και στις πόλεις του νομού.

Η  πρώτη εκδήλωση θα είναι την Παρασκευή 31/5 και ώρα 20.00 στην Ιεράπετρα στο Ρακάδικο « Ωδείο» όπου με μουσική, μεζεδάκια και κουβεντούλα κάνουμε την έναρξη της προσυνεδριακής περιόδου.

Αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στον Αγ. Νικόλαο την περασμένη Κυριακή.

Το Σάββατο 1/6 θα γίνει συνάντηση στο Ζάκρος της Σητείας στις 20.30  

Την Δευτέρα 3/6 περιοδεία στα βορινά χωριά της Σητείας και συνάντηση στην Μυρσίνη στις 21.00.

Η πρώτη ανοιχτή συνέλευση για παρουσίαση και συζήτηση των θέσεων του συνεδρίου θα γίνει στις 9/6 στην Νεάπολη και θα ακολουθήσουν στις 12/6 στην Ιεράπετρα και 21/6 στην Σητεία.

Οι συνελεύσεις του Αγ. Νικολάου και του Μακρύ Γιαλού  θα ανακοινωθούν σε νεότερο Δελτίο Τύπου. Συναντήσεις  ή συνελεύσεις θα οργανωθούν και σε Μύρτος, Παχιά Άμμο, Κριτσά, Κρούστα, Βραχάσι και Οροπέδιο Λασιθίου.  

Η διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου θα ολοκληρωθεί με τις τελικές συνελεύσεις και την εκλογή αντιπροσώπων στις 26-30/6/ 2013.

Σχόλια