default-image

Εκδήλωση της ΚΟ ΚΚΕ Νέας Αλικαρνασσού

Κρήτη
Εκδήλωση της ΚΟ ΚΚΕ Νέας Αλικαρνασσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κομματική Οργάνωση Νέας Αλ/σσού και Ανατολικών Προαστίων Ηρακλείου του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα "Δυόμιση χρόνια Καλλικράτης και ο αντιλαϊκός χαρακτήρας των Δήμων. Ανάπτυξη από ποιον και σε όφελος ποιανού ; Η Αλ/σσός στο στόχαστρο μονοπωλιακών ομίλων. Οι θέσεις του ΚΚΕ".

Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, ώρα 7 μμ στο ΚΑΠΗ Νέας Αλικαρνασσού, με Ομιλητή το Γιώργο Σκεπάρνη - στέλεχος του ΚΚΕ - Δημοτικό Σύμβουλο Ηρακλείου.

Τα ερωτήματα γύρω από τα οποία θα γίνει η συζήτηση :

1.      Ανάπτυξη για τους μονοπωλιακούς ομίλους που καραδοκούν να αρπάξουν τις εκτάσεις φιλέτα (αεροδρόμιο, ΣΕΑΠ, κλπ) για να μας έχουν δούλους με μισθούς-συντάξεις πείνας, χαράτσια, υποβαθμισμένη και ακριβοπληρωμένη υγεία - μόρφωση, αθλητισμό ;

2.      ή ανάπτυξη που θα σχεδιάζεται από το λαό και θα εξασφαλίζει δουλειά με αξιοπρεπή μισθό και σύνταξη, φθηνή κατοικία, σχολειά-παιδικούς σταθμούς δημόσιους και δωρεάν, ελεύθερους χώρους για το λαό και τη νεολαία ;

Το ΚΚΕ λέει ΝΑΙ στην ανάπτυξη με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες. Προϋπόθεση, η Λαϊκή Συμμαχία ο λαός στην εξουσία με τους δικούς του θεσμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News