default-image

Ο ΟΛΗ σε φόρουμ τουρισμού- Στόχος οι 200.000 διανυκτερεύσεις

Κρήτη
Ο ΟΛΗ σε φόρουμ τουρισμού- Στόχος οι 200.000 διανυκτερεύσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, συνεπής στα μεγάλα γεγονότα κρουαζιέρας παγκοσμίως, συμμετέχει με περίπτερο στο 2nd Posidonia Sea Tourism Forum, που διοργανώνεται στην Αθήνα, στις 28-29 Μαΐου 2013.

Με συγκεκριμένα ραντεβού και στοχευμένες παρουσιάσεις, ο προορισμός  Ηράκλειο θα αναδείξει για άλλη μια φορά τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, τις τεχνολογικές του καινοτομίες για την επαύξηση της εμπειρίας των επισκεπτών του αλλά και το project σύνδεσης του πρωτογενή τομέα, αλλά και του πολιτισμού με τον τουρισμό.

Ο κ. Μπρας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, δήλωσε: «Μέσω της ενεργοποίησης και των πέντε αισθήσεων των επισκεπτών μας θα μπορέσουμε να  προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία γεμάτη με συναισθήματα και ως αποτέλεσμα να έχουμε χαρούμενους επισκέπτες που θα γυρίσουν ξανά πίσω στο νησί ως τουρίστες.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι το 2015 το ποσοστό επιβατών μας για το Home port θα ξεπερνά το 40-45% του συνόλου  των επιβατών μας και με αυτό τον τρόπο θα συνεισφέρουμε πάνω από 200.000+ νέες διανυκτερεύσεις στην τουριστική αγορά της Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News