Κρήτη

"Τσάκωσαν" τα παράνομα παιγνία ... και μετά τον ιδιοκτήτη τους

Συνελήφθη, σήμερα  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και διαπιστώθηκε, ότι  ο 36χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία παιγνιομηχανήματα με λογισμικό απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία δύο (2) ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, μεγάλου μεγέθους του απαγορευμένου παιγνίου «CRAZY TYPHOON», τα οποία ήταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφορα προς άμεση χρήση από πελάτες του καταστήματος και κατασχέθηκαν. Επίσης εντός των παιγνιομηχανημάτων, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των  εννιακοσίων πέντε (905) ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Σχόλια