default-image

"Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τα φαινόμενα επίορκων υπαλλήλων"

Κρήτη
"Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τα φαινόμενα επίορκων υπαλλήλων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To N.T. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό χρηματισμού του υπαλλήλου του ΙΚΑ Ρεθύμνου και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «τέτοια φαινόμενα διαφθοράς προσβάλλουν βάναυσα τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων, που σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα παλεύουν καθημερινά, με συρρικνωμένες αποδοχές, να ανταπεξέλθουν στην εργασία τους. Θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια φαινόμενα επίορκων υπαλλήλων και πρώτοι εμείς θα τα καταγγέλλουμε».

«Επίσης, επικροτούμε την απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ Δυτικής Κρήτης, να αναστείλει την ιδιότητα του συγκεκριμένου υπαλλήλου ως μέλους του Συλλόγου τους και να τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του ως αντιπροέδρου του Συλλόγου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου.

«Παράλληλα, καλούμε κάθε πολίτη που αντιλαμβάνεται τέτοια φαινόμενα επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, να τα καταγγέλλει αβίαστα στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Δυστυχώς, τέτοια μεμονωμένα περιστατικά, στην τωρινή συγκυρία, αποτελούν "βούτυρο στο ψωμί" της κυβέρνησης, που βρίσκει άλλη μια αφορμή να στοχοποιήσει το σύνολο του δημόσιου τομέα, συνεπικουρούμενη από μερίδα των ΜΜΕ», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News