Κρήτη

Συζήτηση για το πως θα απαλλαγεί η χώρα από τα μνημόνια

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Αγίου Νικολάου με αφορμή το Ιδρυτικό Συνέδριο καλεί τους πολίτες σε συζήτηση για το πώς θα απαλλαγεί η χώρα από τα μνημόνια και τις τρόικες. Για την κοινωνική αλλαγή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/5/13 στις 7.00 μμ στην πλαζ του ΕΟΤ στο Άγιο Νικόλαο.

Μουσική, μεζεδάκια και ρακή σε ρόλο… επικουρικό.

Θα συντροφέψουν τους παρευρισκόμενους το παραδοσιακό συγκρότημα των Χαρίλαου Παπαδάκη και Γιώργου Σταυρακάκη.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη χαρακτηριστικά:

ΣΥΡΙΖΑ: Η μεγάλη, ενιαία και ελπιδοφόρα παράταξη της αριστεράς

«…ένα χρόνο πριν, το βράδυ των εκλογών της 6ης Μάη του 2012, δώσαμε μια υπόσχεση στο κόσμο της αριστεράς που μας στήριξε, στους ψηφοφόρους που μας ανέδειξαν ως δύναμη ελπίδας αλλά και στον ελληνικό λαό εν γένει, ότι θα προχωρήσουμε στη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη ενιαία και ελπιδοφόρα παράταξη της αριστεράς. Το άνοιγμα αυτό βρήκε ευρεία ανταπόκριση στην ελληνική κοινωνία.

Στις 17 Ιούνη ο ΣΥΡΙΖΑ έγραψε ιστορία, δίνοντας την ευκαιρία στην αριστερά να πλησιάσει για πρώτη φορά τόσο κοντά στη κυβέρνηση. Έκτοτε ο ΣΥΡΙΖΑ κατοχυρώθηκε στη συνείδηση του λαού μας ως ελπίδα για την ανατροπή του μνημονίου και τη κοινωνική αλλαγή, γεγονός που καταγράφεται αδιαλείπτως επί ένα χρόνο και παρά το εξαιρετικά αρνητικό επικοινωνιακό και μιντιακό περιβάλλον σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Αν, όμως, πιστέψουμε ότι αυτό είναι μια νομοτέλεια, ανεξάρτητα από τη δράση μας και τη συμπεριφορά μας θα κάνουμε λάθος. Ο κόσμος που μας εμπιστεύτηκε θα μας εμπιστευτεί ξανά και ακόμα περισσότερος μόνο αν δείξουμε αξιοπιστία στα λόγια και στα έργα μας…». (Από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για το Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ).

Σχόλια