Κρήτη

Ιδρύθηκε η δημοτική οργάνωση Ιεράπετρας των Αντιμνημονιακών

Με πρωτοβουλία των μελών και φίλων του Πολιτικού Κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ιδρύθηκε στις 20 Μαΐου 2013 στην Ιεράπετρα η Τοπική Δημοτική Οργάνωση.

Στη Γενική Συνέλευση της Δ.Ο. των Αντιμνημονιακών Πολιτών Ιεράπετρας συμμετείχε επίσης ο Επικεφαλής του Κινήματος Νότης Μαριάς, ο Γιάννης Βιανιτάκης μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και ο Μανώλης Γερακιανάκης μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Κρήτης του Κινήματος.

Η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο. επέλεξε 7μελή Συντονιστική Επιτροπή αποτελούμενη από αιρετά και κληρωτά μέλη.

Ακολούθησε συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τους στόχους της Δ.Ο. των Αντιμνημονιακών Πολιτών Ιεράπετρας.Σύμφωνα με ανακοίνωση:

Η συζήτηση επικεντρώθηκε:

1)      Στην πρόταση του Νότη Μαριά για την αποχώρηση των βουλευτών του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου από τη Βουλή στις 31 Μαιου 2013 προκειμένου έτσι να υπερασπιστούμε ως Αντιμνημονιακοί Πολίτες το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, και να ενεργοποιήσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος.

2)      Στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων, το σχεδιασμό σχετικών δράσεων και την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.

3)      Τις πολιτικές πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση από τα κάτω ενός ενωτικού ψηφοδελτίου του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου στο Δήμο Ιεράπετρας ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Σχόλια