default-image

Το Πανελλήνιο άρμα πολιτών για το βόρειο οδικό άξονα

Κρήτη
Το Πανελλήνιο άρμα πολιτών για το βόρειο οδικό άξονα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Προσυνέδριο του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών με θέμα την Τουριστική Ανάπτυξη της Κρήτης και ευρύτερα της Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/5/2013 στο αμφιθέατρο του Εμπορικού Επιμελητήριου Χανίων.

Της διαδικασίας προήδρευσε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών  και βουλευτής Α Αθηνών, των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γιάννης Δημαράς και παρευρέθηκε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προερχόμενος από το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών κ. Γαβριήλ Αβραμίδης.

Επίσης παρευρέθησαν και συμμετείχαν  πολιτευτές και μέλη της συντονιστικής επιτροπής  των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χανίων, Εκπρόσωπος της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κρήτης και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων 

Από την διαδικασία ανταλλαγής απόψεων θέσεων και προτάσεων των βουλευτών και στελεχών που παρευρέθηκαν, με τους πολίτες,  προέκυψε το παρακάτω ψήφισμα το οποίο αποτελείται από αδιαπραγμάτευτες αρχές που στηρίζει τόσο το  Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και είναι σχετικές με το θέμα που συζητήθηκε στο Προσυνέδριο .

ΨΗΦΙΣΜΑ

Τα 3 σημεία που ακλουθούν εγκρίθηκαν ομόφωνα.

1.      Αν ο νέος ΒΟΑΚ δεν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με προδιαγραφές που θα εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα και τις τοπικές κοινωνίες, θα είναι καταστροφικός.

2.      Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο, οι υδάτινοι πόροι της Κρήτης και κατ επέκταση, όλης της Ελλάδας, δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν.

3.      Οι μεθοδεύσεις για υφαρπαγή ιδιωτικών και δημοσίων εκτάσεων για την δημιουργία ΒΑΠΕ προς όφελος πολυεθνικών εταιριών θα αποδειχτεί  εγκληματική επιλογή.- 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News