Κρήτη

4χρονη βρήκε μούχλα σε πορτοκαλάδα εμπορίου

Δεν πίστευε στα μάτια της μια μητέρα όταν την ώρα που άνοιξε έναν παιδικό χυμό πορτοκαλάδα διαπίστωσε ότι περιείχε μούχλα. Για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί η Ένωση Καταναλωτών άλλα και η αρμόδια εταιρία.

Όπως αποκαλύπτει το neakriti gr το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο όταν η μαμά πήγε σε ένα πάρκο με την κόρη της για να παίξει. Ξαφνικά η 4χρονη της ζήτησε πορτοκαλάδα, η μητέρα της έδωσε το επίμαχο κουτάκι και στην προσπάθεια του το παιδί να πιει από το καλαμάκι διαπιστώνει ότι εκείνο είχε βουλώσει. Το δίνει στην μητέρα του και όταν εκείνη σηκώνει το καλαμάκι διαπιστώνει ότι είχε μούχλα η οποία και είχε συσσωρευτεί στο πάνω μέρος της συσκευασίας και όπως μπήκε το καλαμάκι, υποχώρησε προς τα κάτω.

Αναστατωμένες μάνα και κόρη κρατώντας το κουτί με τη μούχλα  πήγαν στο σπίτι, το τρύπησαν και διαπίστωσαν με έκπληξη αν μη τι άλλο, ότι όλος ο χυμός ήταν μέσα στην μούχλα.

Συνομιλώντας μαζί μας η μητέρα, μας εξήγησε, μιας και είναι και γεωπόνος στο επάγγελμα, ότι το παιδί δεν κινδύνευσε καθώς το μικρόβιο αυτό ήταν σε φρούτα και όχι σε κάποιο κρέας για παράδειγμα που σίγουρα τότε τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.

Όπως ήταν φυσικό η Ηρακλειώτισσα προχώρησε σε καταγγελία προς την Ένωση Καταναλωτών Ηρακλείου ενημερώνοντας τους αναλυτικά για το τι ακριβώς συνέβη ενώ λίγο αργότερα έστειλε ενημερωτικό και στην αρμόδια εταιρεία.   

Το κοριτσάκι από την πλευρά του μετά το σοκ που πέρασε, δεν θέλει ούτε καν στα μάτια του να ξαναδεί και πόσο μάλλον να πιει ξανά τέτοιου είδους χυμούς του εμπορίου.

Η μάμα, από την πλευρά της, δεν κρύβει την χαρά της, καθώς όπως μας είπε η κόρη της είχε κόψει το τελευταίο διάστημα τον φυσικό χυμό και το χθεσινό περιστατικό αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για να επιστρέψει το παιδί στην κατανάλωση φρέσκου φυσικού χυμού.

Tης Βάλιας Μπούη

Σχόλια