default-image

Του άνοιξε το κεφάλι με όπλο για κτηματικές διαφορές

Κρήτη
Του άνοιξε το κεφάλι με όπλο για κτηματικές διαφορές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κτηματικές διαφορές μεταξύ τους, οδήγησαν στα άκρα έναν 43χρονο που δεν δίστασε να χτυπήσει με όπλο στο κεφάλι έναν 52χρονο προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο θερμόαιμος άνδρας συνελήφθη, σήμερα το πρωί, μια ημέρα μετά τον καβγά στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φουρφουρά του Δήμου Αμαρίου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου, ένα τμήμα πολεμικού τυφεκίου, ένα κυνηγετικό όπλο, μια πτυσσόμενη σιδερένια ράβδο και ένα δενδρύλλιο κάνναβης.

Ακολούθησε έλεγχος στο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, όπου διαπιστώθηκε ότι κατείχε εκατόν δέκα επτά  πρόβατα λιγότερα από τα αναγραφόμενα στην κτηνοτροφική δήλωση του έτους 2012-2013, ενώ τα τριάντα τρία από αυτά, δεν έφεραν τα προβλεπόμενα ενώτια.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, με τις κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής, θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News