default-image

Ρώσοι ρεπόρτερ: Το περιστατικό δεν τρόμαξε, προβλημάτισε

Κρήτη
Ρώσοι ρεπόρτερ: Το περιστατικό δεν τρόμαξε, προβλημάτισε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Απόβαση" έκαναν όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ξένα μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφοι οι οποίοι παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την απολογία του 20χρονου Ολλανδού που μαχαίρωσε τον 11χρονο Ρώσο στην Κρήτη καθώς το θέμα ενδιαφέρει τους τηλεθεατές και στις δύο χώρες.

Ρωσίδα δημοσιογράφος που παρακολουθεί τα γεγονότα στην Κρήτη, μίλησε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο στους Έλληνες συναδέλφους της, αναφέροντας ότι είχε τεράστιο ενδιαφέρον η υπόθεση για τη Ρωσία, καθώς η Κρήτη είναι δημοφιλής προορισμός και τον επισκέπτονται γονείς με τα παιδιά τους, ενώ το συγκεκριμένο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Ολλανδέζα δημοσιογράφος

Όπως επισήμανε, όμως, το περιστατικό δεν έχει τρομάξει, αλλά προβληματίσει τους Ρώσους, αφού έτσι κι αλλιώς ο δράστης δεν ήταν ντόπιος.

Στα κρητικά μέσα ενημέρωσης μίλησαν και δημοσιογράφοι από τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι σχολίασαν ότι σε όλες τις δηλώσεις τους μητέρα και αδερφή του 20χρονου δράστη εμφανίζονται συγκλονισμένες από το περιστατικό και ότι οι ίδιες έχουν πει ότι συμπαραστέκονται στην οικογένεια του μικρού Ρώσου που δίνει τη μάχη του στο Αγλαϊα Κυριακού.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News