default-image

Συγκέντρωση των καθηγητών αύριο στο Ηράκλειο

Κρήτη
Συγκέντρωση των καθηγητών αύριο στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκέντρωση στο Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει αύριο Τρίτη 21 Μαΐου , στις 19.00 το βράδυ,  η ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΜΕ αναφέρεται:

Η ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ χαιρετίζει  τους εκατοντάδες συναδέλφους που παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση.

Οι επιστρατευμένοι καθηγητές εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στη συλλογική δράση και τη λειτουργία του Σωματείου.

Οι επιστρατευμένοι καθηγητές κατήγγειλαν την πολιτική αυταρχισμού και τη συνταγματική εκτροπή με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους εργαζόμενους και τον εκπαιδευτικό κόσμο.

Οι επιστρατευμένοι  καθηγητές έστειλαν σαφές και ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της κυβέρνησης και του Υπουργείου που οδηγεί σε απόλυση 10.000 αναπληρωτών άμεσα και μονίμων αργότερα, κλείσιμο σχολείων, υποχρεωτική μετάθεση κυρίως νέων συναδέλφων με 660 ευρώ  και διάλυση οικογενειών.

 Οι επιστρατευμένοι καθηγητές έστειλαν σαφές μήνυμα αντίδρασής τους στο νέο σχολείο που ετοιμάζουν. Σχολείο της αγοράς, εξεταστικοκεντρικό, ακριβό για την άδεια τσέπη του γονιού.

Οι <<στρατευμένοι>> στη δημόσια εκπαίδευση καθηγητές δεν «εποίησαν την νήσσα». Οι καθηγητές και οι εργαζόμενοι δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.

Θα συνεχίσουν τη διοργάνωση συλλαλητηρίων και κάθε άλλη μορφή αγώνα σε κάθε πόλη ενάντια στη συνταγματική εκτροπή της επιστράτευσης.

Θα συνεχίσουν να παλεύουν για την ευρύτερη συσπείρωση των δυνάμεων της εργασίας. 

Θα συνεχίσουμε να είμαστε μαχητικά παρόντες στους καθημερινούς αγώνες, σε κάθε σχολείο, σε κάθε  γειτονιά, μαζί με όλους τους εργαζομένους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News