default-image

Λαϊκή Συσπείρωση κατά Περιφερειακού Συμβουλίου

Κρήτη
Λαϊκή Συσπείρωση κατά Περιφερειακού Συμβουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία για το Περιφερειακό Συμβούλιο εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση στην οποία αναφέρει:

"Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Κρήτης, που στηρίζει το ΚΚΕ, καταγγέλλει στον κρητικό λαό και στιγματίζει με τα πιο μελανά χρώματα, την άρνηση - ντροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου να συζητήσει και να πάρει θέση στο ψήφισμα που καταθέσαμε ενάντια στην κλιμάκωση της επέμβασης του Ισραήλ στη Συρία και των προετοιμασιών για πόλεμο από το ΝΑΤΟ.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αρνήθηκε να ζητήσει από την κυβέρνηση να δεσμευτεί πως δεν θα συμμετέχει η χώρα μας σ' αυτό τον πόλεμο, πως δεν θα εμπλέξει τη βάση της Σούδας και την Κρήτη σε αυτούς τους τυχοδιωκτισμούς.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της Κρήτης :

 Να καταδικάσουν την υποκρισία του Περιφερειακού Συμβουλίου που αδιαφορεί για τον πόλεμο, ενώ λέει πως ενδιαφέρεται για «ανάπτυξη» και ομαλές συνθήκες για τον τουρισμό!

Να απαιτήσουν με κάθε τρόπο από την κυβέρνηση, πριν είναι αργά

Να μην συρθεί η Ελλάδα στον πόλεμο που ετοιμάζει το ΝΑΤΟ στη Συρία, στο Ιράν στη Μέση Ανατολή. να υπάρξει άμεση απεμπλοκή από οποιαδήποτε «υποχρέωση» απέναντι στο ΝΑΤΟ που θα εμπλέξει τη χώρα μας σε πόλεμο. Να μη μετατραπεί ξανά η Σούδα και η Κρήτη σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών για το αιματοκύλισμα των λαών της περιοχής.

 Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News