default-image

Το περιστατικό με τη Μαρία Σκραφνάκη και η επόμενη κίνηση

Κρήτη
Το περιστατικό με τη Μαρία Σκραφνάκη και η επόμενη κίνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επόμενη συνέλευση οργανώνει η κίνηση λαϊκή στάση πληρωμών την Κυριακή αναφέροντας:

«Μετά από απόφαση που είχαμε πάρει κατά την προηγούμενη λαϊκή συνέλευση, για άλλη μια φορά παραβρεθήκαμε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, για να παρεμποδίσουμε

τον πλειστηριασμό ιδιωτικών περιουσιών από τράπεζες.

Βρεθήκαμε στο χώρο στις 15:45, όπως είχε καθοριστεί, κρατώντας πανό και πλακάτ, παρουσία αστυνομικής δύναμης για άλλη μια φορά.

Η παρουσία μας υπήρξε δυναμική, καθώς όχι απλά σταματήσαμε τη διαδικασία, αλλά καταφέραμε μετά και από την προηγούμενη παρέμβασή μας να αναγκάσουμε τους συμβολαιογράφους που θα εκτελούσαν την απόφαση πλειστηριασμού να μην εμφανιστούν καν στο Ειρηνοδικείο!

Τη διαμαρτυρία μας κατέγραψαν και τηλεοπτικά κανάλια, στα οποία μέλη της Λ.Σ.Π. έκαναν επίσης δηλώσεις για την πρωτοβουλία μας.

Δυστυχώς, λίγα μόλις λεπτά μετά την αποχώρηση των δημοσιογράφων, και εντελώς τυχαία, πέρασε η κ. Μαρία Σκραφνάκη (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου και νυν στέλεχός του), η οποία έγινε αποδέκτης αντιδράσεων εκ μέρους μας, γιατί, ερωτώμενη για το αν είναι με το λαό ή με τους προδότες, το μόνο που είχε να μας απαντήσει ήταν ένα ειρωνικό... "να είστε καλά παιδιά"!

Παραμείναμε στο χώρο μέχρι και την ώρα που η δικαστική υπάλληλος αποχώρησε, δίνοντας εκ νέου ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη 15/5 την ίδια ώρα, υποσχόμενοι να παλέψουμε ενάντια στα τραπεζικά κοράκια, προασπίζοντας τα δικαιώματα των συμπολιτών μας.

Επόμενο τακτικό ραντεβού της Λ.Σ.Π., την Κυριακή 12/5/13 και ώρα 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

Να πούμε ναι στον κοινό αγώνα, να καταργήσουμε στην πράξη τα μνημόνια!

Δε θα αφήσουμε κυβέρνηση, κεφάλαιο, Ε.Ε., ΔΝΤ να μας οδηγήσουν στην καταστροφή!

Με αγώνες διαρκείας, με παλλαϊκό ξεσηκωμό στη δουλειά, στη γειτονιά, στις σχολές, μπορούμε να νικήσουμε!

Όλοι την Κυριακή 12/5/13 και ώρα 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας για την επόμενη συνέλευση.

Να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην πολιτική τρόικας-μνημονίων, να συντονίσουμε προειδοποιητική λαϊκή στάση πληρωμών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News