Κρήτη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η κάμερα "συνέλαβε" τον εμπρηστή αυτοκινήτου! (photos-video)

Αίσθηση προκαλεί η απροκάλυπτη δράση αγνώστου -που δεν είναι και ο μοναδικός - ο οποίος δε διστάζει να βάλει φωτιά σε αυτοκίνητο και μάλιστα σε πυκνοκατοικημένο σημείο της πόλης και να εξαφανιστεί σαν κύριος!

Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα Πέμπτης στην Αγία Τριάδα, όπου κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε καρέ-καρέ τη δράση του εμπρηστή. Στις εικόνες που εξασφάλισε το neakriti.gr φαίνεται ξεκάθαρα ο άνδρας να περιφέρεται προσπαθώντας να διαπιστώσει εάν κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις του.

Στη συνέχεια βάζει φωτιά κάτω από το αυτοκίνητο με επαγγελματικές κινήσεις και εξαφανίζεται.

Το αυτοκίνητο αρχίζει να "λαμπαδιάζει" μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί το περιστατικό, παρότι έχει περάσει μόλις μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Λίγο αργότερα καταφτάνουν στο σημείο 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία όμως πρόλαβε να κάνει τη ζημιά της. Ο ιδιοκτήτης, που αντιλήφθηκε τι συνέβη όταν έφτασε η Πυροσβεστική, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το αυτοκίνητό του παραδόθηκε στις φλόγες.

Το αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές τουλάχιστον 1.000 ευρώ.

Αυτό που έχει αφήσει τους πάντες άφωνους είναι ο "επαγγελματισμός" με τον οποίο δρουν πλέον οι εμπρηστές, οι οποίοι έχουν βάλει "στο μάτι" τις περιουσίες τον πολιτών.

Επιμέλεια: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια