default-image

Τριπλό σοκ στην Κρήτη: Η χαρά μετατράπηκε σε θρήνο

Κρήτη
Τριπλό σοκ στην Κρήτη: Η χαρά μετατράπηκε σε θρήνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ επικρατεί στην Κρήτη από τα τρία περιστατικά που σημάδεψαν χθες τη γιορτινή ατμόσφαιρα του Πάσχα και μετέτρεψαν το γέλιο σε δάκρυ στο Ζαρό και τη Γεωργιούπολη Χανίων. Ανήμερα του Πάσχα επέλεξαν δύο νέοι άνθρωποι να θέσουν τέλος στα όνειρα, τις ελπίδες και… τη ζωή τους. Σήμερα προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο ένας ηλικιωμένος.

Το πρωί βρέθηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος στα Ραπανιανά, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έθεσε τέλος στην ζωή του .

Πυροβολήθηκε 26χρονος

Δραματικές ώρες ζει μια ακόμη οικογένεια που είδε το παιδί της να χάνεται ανήμερα του Πάσχα.

Ο άτυχος 26χρονος που βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι στο Ζαρό Ηρακλείου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, γιος συνταξιούχου αστυνομικού.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για αυτοκτονία με κίνητρα προσωπικά όπως όλα δείχνουν.

Δραματικό τέλος για μητέρα δύο παιδιών

Δεν ήταν όμως και το μόνο περιστατικό. Δραματικό φινάλε υπήρξε και για μια νεαρή κοπέλα, μητέρα δύο παιδιών, στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες το μεσημέρι όταν ο πατέρας της 34χρονης, που την αναζητούσε, τη βρήκε απαγχονισμένη, καθώς αυτή τη φορά κατάφερε να υλοποιήσει το απονενοημένο διάβημα που είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν.

Σύμφωνα πάντως, με αναφορές κατοίκων της περιοχής, η 34χρονη αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα μετά το χωρισμό της, τα οποία την είχαν κλονίσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News