default-image

"Ελπίδα και αισιοδοξία" το μήνυμα του Μ. Παραβολιδάκη

Κρήτη
"Ελπίδα και αισιοδοξία" το μήνυμα του Μ. Παραβολιδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Έτοιμη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεί στο πλευρό των πολιτών, είναι η ΕΛΑΣ στην Κρήτη όπως διαβεβαιώνει στο πασχαλινό μήνυμα του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης.

Ο υποστράτηγος Μανόλης Παραβολιδάκης εύχεται στο μήνυμα του ελπίδα και αισιοδοξία στους πολίτες, ώστε να αντιμετωπίσουν με δύναμη και να διαχειριστούν με αξιοπρέπεια τις σκληρές προκλήσεις της σημερινής πραγματικότητας.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης αναφέρει :

«Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα, περισσότερο συμβολικές από κάθε άλλη γιορτή της Ορθοδοξίας, ας γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με ελπίδα και αισιοδοξία, εφόδια απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε με δύναμη και να διαχειριστούμε με αξιοπρέπεια τις σκληρές προκλήσεις της σημερινής πραγματικότητας. Με συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης και ευλάβειας μας αξιώνει η χάρη του Θεού να γιορτάζουμε και φέτος την κορύφωση του Θείου Δράματος.

Παραδειγματιζόμαστε από την αστείρευτη, ανιδιοτελή και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, σκύβουμε με ενδιαφέρον προς εκείνους που μας χρειάζονται και ανταποκρινόμαστε στο ολοένα και πιο επιτακτικό κάλεσμα για συνοχή, αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, η κοινωνία μάς έχει ανάγκη όλους, περισσότερο από ποτέ.

Σε αυτή την ύψιστη στιγμή της χριστιανοσύνης, το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, θα βρίσκεται κοντά σε όλους τους πολίτες και ταξιδιώτες του νησιού, στις πόλεις και στην ύπαιθρο, νύχτα και ημέρα, διασφαλίζοντας το ασφαλές και υγιές εορταστικό περιβάλλον».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News