Κρήτη

Παχαλινές εκδηλώσεις για καλό σκοπό

   Ενώνουν δυνάμεις τα μέλη Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και το Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Παιδιών με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή»  κατά τις ημέρες του Πάσχα και προς ενίσχυση των σωματείων. Τα σωματεία καλούν το κόσμο τη Μεγάλη Πέμπτη στη Λότζια όπου θα πραγματοποιηθούν πασχαλινές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων και το βάψιμο αυγών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα :

«Τη φετινή χρονιά, τη Μεγάλη Πέμπτη, συ-στεγαζόμαστε στο χώρο της Λότζια.

Eνεργοποιούμε τις πανανθρώπινες αξίες της αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης, που σε μια τόσο σημαντική περίοδο του τόπου μας μπορούν να αναδείξουν την αλληλεγγύη και να οδηγήσουν στην πεμπτουσία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, μέσω της συνεργασίας των εθελοντικών μη-κυβερνητικών οργανώσεων.

Τα μέλη του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου θα βάψουν αυγά με τον παραδοσιακό τρόπο των γιαγιάδων μας, χρησιμοποιώντας φυτικές βαφές, ενώ παράλληλα, θα διατίθενται πασχαλινές λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και άλλα είδη φτιαγμένα από τα παιδιά, τους εκπαιδευτές, τους γονείς και τους φίλους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία, «Δικαίωμα στη Ζωή».

Για τους μικρούς μας επισκέπτες, μέλη του Συνδέσμου αλλά και εθελοντές θα προσφέρουν δωρεάν «face-painting".

Ενισχύουμε :

Τον «Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού»,

Την ανέγερση του παιδικού ξενώνα «Το Σπίτι των Αγγέλων»

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή».

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Σας περιμένουμε!!!»

Σχόλια