default-image

Διπλό "χτύπημα" της ΕΛ.ΑΣ. στη Μεσαρά

Κρήτη
Διπλό "χτύπημα" της ΕΛ.ΑΣ. στη Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα κοινή επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και του ΤΑΕ της Μεσαράς, απέφερε καρπούς στην προσπάθεια πάταξης της βαρύνουσας εγκληματικότητας στην περιοχή, καθώς κατασχέθηκαν όπλα αλλά και ναρκωτικά τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή ενός 38χρονου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και του ειδικότερου σχεδιασμού, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής, πραγματοποιήθηκε το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Κύριλλου του Δήμου Φαιστού, συντονισμένη επιχείρηση των δυο υπηρεσιών.

Αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών και του ΤΑΕ της Μεσαράς έκαναν φύλλο και φτερό τόσο το σπίτι του 38χρονου υπόπτου όσο αυτοκίνητα και άλλους χώρους ιδιοκτησίας του.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 -  7 συσκευασίες με 136 γρ. κάνναβης,

 -  Ένα περίστροφο και ένα κυνηγετικό όπλο,

 -  157 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,

 -  12 κροτίδες και μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας.

Ο 38χρονος κατέληξε με συνοπτικές διαδικασίες στα κρατητήρια και βρίσκεται ήδη αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα ενώ τα ευρήματα προωθούνται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών για περεταίρω διερεύνηση. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News