Κρήτη

Ενισχυμένη η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στη Σητεία

Η αναθεώρηση των μέτρων ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Σητείας και η άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Σταθμού στον Κουτσουρά, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης με το δήμαρχο Σητείας, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Ο υποστράτηγος Παραβολιδάκης διαβεβαίωσε για τις προβλέψεις της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής, όπου φέτος αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Η παρουσία της αστυνομίας τόσο στο αεροδρόμιο της Σητείας όσο και στα τουριστικά θέρετρα της περιοχής, όπου φέτος αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση ελλήνων και ξένων επισκεπτών θα είναι ενισχυμένη.

Με τη διαβεβαίωση αυτή, ο υποστράτηγος Παραβολιδάκης αναφέρθηκε στις προβλέψεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής, τις οποίες σκιαγράφησε νωρίτερα ο δήμαρχος Σητείας.

Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται η αναθεώρηση των μέτρων ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Σητείας, μέσω του οποίου αναμένεται να φτάσουν στην Κρήτη χιλιάδες ξένοι επισκέπτες. Ακόμη η ενίσχυση του Αστυνομικού Σταθμού στον Κουτσουρά, ο οποίος επωμίζεται την εποπτεία του νότιου παραλιακού μετώπου της περιοχής.

Ο δήμαρχος Σητείας επεσήμανε ωστόσο την ανάγκη διατήρησης του επιτυχημένου σχεδιασμού για την εποπτεία της υπαίθρου που έχει επιτευχθεί με τις ενισχυμένες περιπολίες κλιμακίων του ΤΑΕ στην περιοχή.

Ενόψει της νέας περιόδου και υπό το πρίσμα των προβλέψεων για τον αριθμό των επισκεπτών που αναμένονται φέτος στο νησί, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης εκπονεί ειδικό σχέδιο δράσης το οποίο περιλαμβάνει αφενός τα αεροδρόμια του νησιού, αφετέρου την εποπτεία των τουριστικών περιοχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια