default-image

Φυσικοθεραπευτήριο για ανασφάλιστους

Κρήτη
Φυσικοθεραπευτήριο για ανασφάλιστους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμη αξιοσημείωτη πρωτοβουλία για τους πολίτες που πλήττονται από την κρίση και την ανεργία προστίθεται άμεσα στην κοινωνική πολιτική του Δήμου Μαλεβιζίου.

Λίγες ημέρες μετά το κοινωνικό οδοντιατρείο που ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί άμεσα οι ανασφάλιστοι δημότες θα έχουν στην διάθεση τους και κοινωνικό φυσικοθεραπευτήριο.

Δυο φυσικοθεραπευτές εθελοντικά θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ειδικό χώρο που θα στεγάσει το κοινωνικό φυσιοθεραπευτήριο στην περιοχή του Γαζίου.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά δομή στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Μαλεβιζίου και του δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη.

Πρώτη ήταν το κοινωνικό παντοπωλείου που ξεκίνησε πριν από 15 μήνες και από τότε μέχρι σήμερα στηρίζει αδιαλείπτως περίπου 120 οικογένειες του δήμου.

Ακολούθησε το κοινωνικό ιατρείο που στην παρούσα χρονική στιγμή είναι στελεχωμένο πάντα εθελοντικά με 20 διαφορετικές ειδικότητες γιατρών, το κοινωνικό φαρμακείο και λίγες ημέρες πριν το κοινωνικό οδοντιατρείου.

Όσοι δημότες επιθυμούν να ενημερωθούν για τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να ενισχυθούν από τις παραπάνω δομές μπορούν να επικοινωνούν με τον δήμο Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 2813/400.619.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News