default-image

Ο δολοφονημένος ήταν... δολοφόνος

Κρήτη
Ο δολοφονημένος ήταν... δολοφόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2005 - δηλαδή πριν από 8 χρόνια - σε βάρος 38χρονου στην Ιεράπετρα, αλλά οδήγησε σε μια διάσταση που κανείς δεν φανταζόταν... Συνελήφθη 32χρονος Έλληνας μετά από έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Ωστόσο το δεύτερο άτομο το οποίο αναζητήθηκε και είναι νεκρό είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος τοξικομανής ο οποίος εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα νεκρός στα Νταμάρια στις Πατέλες. Στα ίχνη των πράξεών του 36χρονου - ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν δράστης σε ληστεία - οδήγησε ο δεύτερος τοξικομανής που εντοπίστηκε νεκρός στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου και που όπως ομολόγησε στη μάνα του, τον σκότωσε.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία:

Στοπλαίσιο της συμπληρωματικής προανάκρισης που διενεργήθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι δράστες της ανθρωποκτονίας, που είχε διαπραχθεί στις 4 Φεβρουαρίου του 2005 σε βάρος 38χρονου ημεδαπού στην Ιεράπετρα Λασιθίου, είναι δύο 2 ημεδαποί ηλικίας 36 και 32 ετών.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 04.02.2005 στο 4ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Ιεράπετρας - Παχιάς Άμμου, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο εκμεταλλευόταν ο 38χρονος, με σκοπό τη ληστεία και τον πυροβόλησαν, με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Σε βάρος του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου και συνελήφθη, χθες όπου με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση του, ενώ για τον 36χρονο δεν ασκήθηκε δίωξη καθόσον έχει αποβιώσει. (Πρόκειται για τον 36χρονο που βρέθηκε νεκρός στις Πατέλες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News