default-image

Οδός "Βαγγέλη Χ. Κελαράκη"

Κρήτη
Οδός "Βαγγέλη Χ. Κελαράκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας, έπειτα από πρόταση της δημοτικής Αρχής, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα ονομάσει την ανώνυμη οδό της πατρικής οικίας του Βαγγέλη Κελαράκη, στο Θραψανό, οδό «Βαγγέλη Χ. Κελαράκη-Διασώστη ΕΚΑΒ».

Ο 47χρονος Βαγγέλης Κελαράκης ήταν διασώστης ΕΚΑΒ με σημαντική δράση και ως πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Κρήτης και δημότης, έλκοντας την καταγωγή του από τον οικισμό Θραψανού, του δήμου Μινώα Πεδιάδας. Έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας στις 12 Δεκεμβρίου 2012 στο γνωστό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική-οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου μαζί με ακόμη ένα σημαντικό άνθρωπο, τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κρήτης, Δημήτρη Βουρβαχάκη. Οι δυο τους είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στην παροχή προνοσοκομειακής φροντίδας υγείας και στην εκπαίδευση.

Στα πλαίσια αυτά, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, θέλοντας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, να τιμήσει τη μνήμη "του αγαπητού συμπολίτη όχι μόνο στην κοινωνία του Δήμου, αλλά και σε ολόκληρο το νησί, Βαγγέλη Κελαράκη, πρόκειται να προχωρήσει στην ονοματοδοσία της οδού της πατρικής του οικίας στο Θραψανό, στα πλαίσια ειδικής τελετής που θα διοργανωθεί το επόμενο διάστημα για το σκοπό αυτό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News