default-image

Δεν εξυπηρέτησαν ετοιμόγεννη

Κρήτη
Δεν εξυπηρέτησαν ετοιμόγεννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τον Άννα στον... Καϊάφα παρέπεμπαν την Τρίτη τα ξημερώματα η Δημοτική Αστυνομία και η Τροχαία Ηρακλείου μια εγκυμονούσα Ηρακλειώτισσα, η οποία είχε εγκλωβιστεί στο ιδιωτικό της πάρκινγκ, στο κέντρο της πόλης, από ασυνείδητο οδηγό.

Όπως καταγγέλθηκε στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη", λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα η εγκυμονούσα, ετοιμόγεννη ουσιαστικά δημότισσα αντίκρισε ένα Ι.Χ. να είναι παρκαρισμένο μπροστά ακριβώς από το ιδιωτικό της πάρκινγκ, κάτω από το σπίτι της.

Η ίδια, εξοργισμένη, πήρε τηλέφωνο αρχικά στη Δημοτική Αστυνομία, ωστόσο οι δημοτικοί αστυνομικοί που εκτελούσαν βάρδια την παρέπεμψαν αμέσως στην Τροχαία. Και εκεί όμως δεν έτυχε της κατάλληλης αντιμετώπισης.

Αν και τους έλεγε επανειλημμένως πως έπρεπε επειγόντως να πάει σε ιδιωτική κλινική, εκείνοι της απάντησαν πως «το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρούμε τα στοιχεία από τον αριθμό της πινακίδας του Ι.Χ. που σας έχει κλείσει, να σας δώσουμε τη διεύθυνση, και αν μένει εκεί κοντά στη γειτονιά σας να τον ειδοποιήσετε να βγάλει το αμάξι»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News