default-image

Στον Ψηλορείτη το ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη"

Κρήτη
Στον Ψηλορείτη το ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν τα μέλη και το προσωπικό της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη", που μετά από διήμερη πορεία βρέθηκαν στον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη.

Με την καθοδήγηση της 3ης  Ε.Μ.Α.Κ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης ( Ε.Ο.Ο.Α), τα μέλη και το προσωπικό τόλμησαν ανάβαση σε κορυφές του Ψηλορείτη, μιας και οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν ανάβαση στην κορυφή.

Ο στόχος μέσα από αυτή την εμπειρία ήταν να βιώσουν τα μέλη την προετοιμασία, την οργάνωση και την προσπάθεια που χρειάζεται προκειμένου να επιτευχθούν υψηλοί στόχοι.

Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας μετά απ' αυτή την εμπειρία είναι ότι «όλοι μαζί αγκαλιασμένοιμπορούμε να κατακτήσουμεεκτόςαπό τα όνειρά μας καιτην ψηλότερη κορυφή της Κρήτης… με τις δικές μας δυνάμεις!».

«Ευχαριστούμε», αναφέρουν, «ιδιαιτέρως την 3η Ε.Μ.Α.Κ., την Ε.Ο.Ο.Α και το μέλος της κ. Λάζαρο Μποτέλη για την υποστήριξή τους καθώς και το δήμαρχο Ανωγείων για την παραχώρηση της Μαθητικής Εστίας Ανωγείων για τη φιλοξενία των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News