Κρήτη

Ποιοί εξελέγησαν στην Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου

Με ενιαίο ψηφοδέλτιο προχώρησαν σήμερα στην ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων τους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία, τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου (Ε.Ξ.Η.). Οι κάλπες για την εκλογική διαδικασία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "GALAXY" παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, άνοιξαν στις 7 το απόγευμα και έκλεισαν στις 8:30. Για να ψηφίσουν προσήλθαν 65 ξενοδόχοι από τα περίπου 100 εγγεγραμένα  μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Ηρακλείου.  

Όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, με την εκλογική διαδικασία να διεξάγεται σε ομαλό κλίμα. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης Ανδρέας Μεταξάς δεν είχε βάλει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. Είχε ωστόσο θέσει υποψηφιότητα ως αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Αναλυτικότερα υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης είχαν βάλει 10 άτομα, από τους οποίους εκλέχθησαν οι εννέα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιάννη Οικονόμου, Μαρία Καράτζη, Μανώλη Μανούσο, Νίκο Χαλκιαδάκη, Νίκο Βενέρη, Γιώργο Σηφάκη, Αλέξανδρο Κοτσιφάκη, Βασίλη Τσαμάνδουρα και Γιώργο Τρυπάκη. Απο τους παραπάνω νέες υποψηφιότητες ήταν αυτές των Βασίλη Τσαμάνδουρα και  Γιώργου Τρυπάκη. Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων υποψηφιότητα είχαν θέσει τέσσερις και εκλέγονται όλοι. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ανδρέα Μεταξά, Μαρία Καράτζη, Μανώλη Μανούσο και Γιάννη Οικονόμου. Μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής αναδείχθησαν οι Ιωάννης Μεταξάς, Μαρία Πατρονικόλα και Εμμανουήλ Αργυράκης.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. θα γίνει στο πλαίσιο συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Σχόλια