Κρήτη

Παγκρήτια συνάντηση των εργαζόμενων στο "Βοήθεια στο Σπίτι"(Ηχητικό)

Ενημερωτική συνάντηση εργασίας με θέμα "Κατ' οίκον φροντίδα και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα" πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρχανών, μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Στην εν λόγω συνάντηση υπήρξε ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του Υπ. Εργασίας κ Δ. Ρέμο προς τους εργαζομένους και τους φορείς της Αυτοδιοίκησης της Κρήτης σχετικά με την παρουσίαση εναλλακτικής πρότασης για την συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Σε αυτήν, ο Δήμος Χανίων εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος - Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ), κα Νάνσυ Αγγελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ λειτουργεί οκτώ κοινωνικές Δομές (7 "Βοήθεια Στο Σπίτι" και 1 Κ.Η.Φ.Η) στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Χανίων, οι οποίες και εξυπηρετούν συνολικά πάνω από 800 άτομα.

Μιλώντας στο ράδιο 9,84 η κα Αναστασία πανούση απο τον παγκρήτιο Σύλλογο των εργαζόμενων στο πρόγραμμα ανέφερε ότι 3.000 εργαζόμενοι σε όλη της χώρα θα χάσουν τη δουλειά τους και χιλιάδες βοηθούμενοι θα στερηθούν της βοήθειας που δικαιούνται.

Σχόλια