default-image

Τραμπουκισμούς και απειλές αναφέρει το σωματείο περιπτερούχων

Κρήτη
Τραμπουκισμούς και απειλές αναφέρει το σωματείο περιπτερούχων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όποιοι νομίζουν ότι μπορούν να εισχωρήσουν κομματικά στο Σωματείο Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Κρήτης και να χαλιναγωγήσουν το δημοκρατικό μας Σωματείο, επιβάλλοντας τις δικές τους ιδεολογίες, και μάλιστα με τραμπουκισμούς και απειλές, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος αναφέρει το σωματείο σε ανακοίνωσή του σημειώνοντας:

Το Σωματείο Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Κρήτης διαβεβαιώνει τα μέλη του ότι οι εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Φεβρουαρίου 2013 είναι καθ' όλα νόμιμες και θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο καταστατικό μας.

Δεν απαγορεύτηκε ποτέ σε κανέναν να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις εκλογές μας. Άλλωστε όπως έγραφε και η ανακοίνωσή μας, που εστάλη στα μέλη μας και αναρτήθηκε στα γραφεία του Σωματείου μας 15 ημέρες πριν τις εκλογές, όποιος ήθελε είχε το δικαίωμα να δηλώσει υποψηφιότητα, στο κοινό ψηφοδέλτιο μας, όπως αναφέρεται στο καταστατικό μας, αλλά και να συμμετέχει με δικό του συνδυασμό, όπως ορίζει ο νόμος. Συνάδελφοι, Κάποια οργάνωση προσπάθησε δυστυχώς με ανορθόδοξο τρόπο να μας επιβάλει τις κομματικές της ιδεολογίες, όταν κάποια από τα μέλη της- και όχι συνάδελφοι- ήρθαν στο Σωματείο ημέρα, Τετάρτη 20/2/13, προσπαθώντας να μας καθοδηγήσουν όχι μόνο στο πώς να κάνουμε τις εκλογές, αλλά και τις ιδέες και τα πιστεύω μας, υποτίθεται για τον κοινό μας σκοπό.

 Αλλά κατά ουσίαν η συγκεκριμένη κομματική οργάνωση μέχρι και αυτήν τη στιγμή εκμεταλλεύεται τις εκλογές του Σωματείου Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Κρήτης για να περάσει τις δικές της ιδεολογίες. Είναι προφανές μίας και αυτοί είναι χρόνια στο σύστημα ότι θέλουν να μας «κόψουν τα πόδια» και πιο συγκεκριμένα της προέδρου μας, Χαιρέτη Ελένης, που είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα για τον αγώνα της στον κλάδο μας και την ουδέτερη στάση που κρατάει, ώστε να μην εξαρτάται το Σωματείο μας από κανένα κόμμα, καμία οργάνωση και κανένα σύστημα.

Φτάνει πια!!! Είναι η εποχή της εκκαθάρισης. Δεν ανήκουμε πουθενά! Είμαστε ανεξάρτητοι και σε όποιον αρέσει!

Συνάδελφοι, όλοι εδώ την Κυριακή. Το Σωματείο είναι δικό μας ΔΙΚΑΙΩΜΑ, το δικό μας ΣΥΜΦΕΡΟΝ και πρέπει να το διαφυλάξουμε!

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Υ.Σ. Συνάδελφοι, την Κυριακή 24/2/13 με την ψήφο σας το Σωματείο Κρήτης θα συνεχίσει τους   αγώνες για τα συμφέροντα σας! Φτάνει η εκμετάλλευση από όλους (πολυεθνικές, δήμος, υπουργεία, κ.τ.λ.)! Το Σωματείο είναι η φωνή σας και το καθοδηγείτε ΕΣΕΙΣ, ενώνοντας τη φωνή σας με όλους μας! Ήρθε η ώρα να δείξουμε πως ο ανταγωνισμός μεταξύ μας μπορεί καμιά φορά να φαίνεται αγεφύρωτος, αλλά όταν έρθει η ώρα γινόμαστε μια γροθιά, ΕΝΩΜΕΝΟΙ-ΔΥΝΑΤΟΙ για ένα καλύτερο αύριο! Θα έρθουν συνάδελφοι από όλη την Κρήτη για να ψηφίσουν, δίνοντάς μας δύναμη να προχωρήσουμε σε αυτό το χάος που επικρατεί (κλαδικά, πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά). Δεν είμαστε μόνοι μας! Έχουμε ο ένας τον άλλο και πίστη στους αγώνες μας!!!!!  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News