default-image

Έκλεψαν μπανάνες μαζί με το φορτηγάκι

Κρήτη
Έκλεψαν μπανάνες μαζί με το φορτηγάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνθρωπος του μόχθου και του μεροκάματου, ξύπνησε γι' άλλη μια φορά μέσα στα άγρια χαράματα προκειμένου να πουλήσει το εμπόρευμά του στη λαϊκή αγορά της Κηπούπολης και διαπίστωσε ότι όχι μόνο το προϊόν του είχε κάνει... φτερά, αλλά και το ίδιο το φορτηγάκι του!

Φορτωμένο με μπανάνες, το μικρό φορτηγάκι ενός 35χρονου παραγωγού από την Άρβη είχε γίνει χθες τα ξημερώματα... καπνός από το Ηράκλειο, όπου και διαμένει το θύμα.

Όπως τόνισε χθες ο ίδιος ο 35χρονος μιλώντας στη "Ν.Κ.", δεν πίστευε στα μάτια του γι' αυτό που αντίκρισε έξω από το σπίτι του λίγο πριν ξεκινήσει για τη λαϊκή της Πέμπτης. Κι ενώ, όπως κάθε φορά εξάλλου, είχε κλειδώσει το αυτοκίνητο και είχε ασφαλίσει το προϊόν του, καθώς το φορτηγάκι του διαθέτει και τέντα, έξω από το σπίτι του δεν υπήρχε απολύτως τίποτα.

Ο δράστης ή οι δράστες, που μέχρι να κλείσει η ύλη της "Ν.Κ." παρέμεναν άγνωστοι, με ιδιαίτερη μαεστρία και χωρίς να αφήσουν ίχνος (αφού σπασμένα τζάμια δε βρέθηκαν στο σημείο της κλοπής) κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το φορτηγάκι του 35χρονου και να βάλουν μπροστά τη μηχανή. Έτσι, μ' αυτό τον τρόπο κλάπηκε το όχημα μαζί φυσικά με το εμπόρευμα του 35χρονου παραγωγού.

Σε τουλάχιστον 15 χιλιάδες ευρώ ανέρχεται η συνολική λεία των δραστών ή του δράστη, όπως υπολογίζει ο ιδιοκτήτης, ο οποίος γύρω στις 5 χθες τα ξημερώματα πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και κατέθεσε για την κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, που διενεργεί και την προανάκριση της υπόθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News