default-image

Επίβλεψη εργασιών στα σχολεία

Κρήτη
Επίβλεψη εργασιών στα σχολεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη την εβδομάδα που μας πέρασε επισκέφτηκε διάφορες σχολικές μονάδες σε περιοχές του δήμου Φαιστού, όπου εκτελούνται έργα καθαρισμού και συντήρησης εσωτερικών-εξωτερικών χώρων.

Συγκεκριμένα η δήμαρχος επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Καλυβιανής όπου εκτελούνται επισκευές στο κτήριο, επίσης  το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου όπου εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος στους εξωτερικούς χώρους, το Δημοτικό Σχολείο Γαλιάς όπου γίνονται επισκευές αποκατάστασης των υδραυλικών εγκαταστάσεων, καθώς και τα σχολεία στους Βώρους και το Γυμνάσιο Μοιρών, όπου πραγματοποιούνται βαψίματα και συντήρηση εσωτερικών-εξωτερικών χώρων.

Οι επισκέψεις αυτές έγιναν ώστε να διαπιστωθεί η πρόοδος των εργασιών καθαρισμού και συντήρησης από τα ειδικά συνεργεία που εργάζονται στο Δήμο Φαιστού στο πλαίσιο της δράσης για την αναμόρφωσης της εικόνας των σχολείων και τη βελτίωση της λειτουργίας τους.

Η δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη δήλωσε ικανοποιημένη από την εξέλιξη των εργασιών και ευχαρίστησε προσωπικά τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού για να ολοκληρωθούν οι εργασίες σε σχολεία, σε διάφορες περιοχές του δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News